מי מאיתנו לא אהב עוד מילדותו גלידה, 
ונמשך לטעמים ולצבעים המרהיבים שלה?

 
מי מאיתנו לא חלם לעצמו להכין את הגלידה שמתאימה במיוחד בשבילו?


סיפורה של רולגלידה....

הטכניקה המיוחדת של הכנת הגלידה/יוגורט על פלטה קפואה, הינה טכניקה שמקורה באי קופיפי שבתאילנד.
הכל התחיל מטיול של שני חברים בתאילנד, שנתקלו בבאסטה קטנה באי, שבה הכינו את גלידת הרול המשובחת.

הטכניקה והאווירה הכיפית סקרנה מאוד את השניים והותירה אותם מופלאים מהטעם המדהים שבחרו לעצמם.

במשך שלושה ימים חזרו השניים שוב ושוב לבאסטה הקטנה והרכיבו לעצמם עוד ועוד טעמים מיוחדים.
לאחר מכן החליטו, מאריכים את הטיול ולומדים להכין את הרולים!!

וכך אכן היה, השניים נשארו חודש נוסף באי ועבדו עם בעל הבאסטה הקטנה.

לאחר חודש בו התנסו, למדו ואף תרמו בהמצאת הטעמים הנמכרים ביותר כיום, החליטו להפוך את ההרפתקה שלהם -לחוויה שלכם!!

היום כשחלומם התגשם, זוהי הזדמנות מושלמת עבורכם, לחוות את אותה החוויה ביחד עם השניים וליצור טעמים חדשים משלכם.

חוויה נעימה וטעימה..


| רולגלידה || גלידה מגולגלת || גלידה על פלטה קפואה |